miercuri, 19 februarie 2014

Agenda creştinului

Radio

- Radio Trinitas va difuza miercuri, 19 februarie 2014, de la ora 13:00 la ora 14:00, emisiunea „Lumea de azi“, a Arhiepiscopiei Iaşilor, moderată de Monica Avădănei. În cadrul emisiunii, vor fi difuzate noutăţile din actualitatea culturală şi religioasă din Moldova.

TV

- TV Plus Suceava va difuza miercuri, 19 februarie 2014, de la ora 12:00, duminică, 23 februarie, de la ora 14:00, emisiunea "Iubi-Te-Voi Doamne", realizată de pr. Justinian Cojocar. Subiectul emisiunii, "Duminica Înfricoşătoarei Judecăţi", va fi discutat cu pr. Vasile Gherasim de la parohia Capu Codrului, Protopopiatul Suceava 2.

Conferinţă

În Sala „Calistrat Hogaş” a Consiliului Judeţean Neamţ va avea loc miercuri, 19 februarie 2014, conferinţa "Pocăinţa - primăvara virtuţilor", susţinută de protos. Nicodim Petre, coordonatorul Departamentului Asociații și Fundații din cadrul Sectorului de misiune, statistică și prognoză pastorală al Arhiepiscopiei Iaşilor. Evenimentul este organizat de Asociaţia Tineretul Ortodox Român (ATOR) din Piatra Neamţ.

Simpozion

În perioada 26 – 28 februarie 2014, la Roman, Paşcani şi Mănăstirea Neamţ vor avea loc „Zilele Mitropolit Visarion Puiu“, cu prilejul împlinirii a 135 de ani de la naştere şi a 50 de ani de la naşterea sa în ceruri. Evenimentul este organizat de Mitropolia Moldovei şi Bucovinei, Arhiepiscopia Romanului şi Bacăului şi Asociaţia “Mitropolit Visarion Puiu”.

Concert caritabil

Fundația "Solidaritate și Speranță" (FSS) a Mitropoliei Moldovei şi Bucovinei organizează duminică, 2 martie 2014, de la ora 17:00, la Casa de Cultură a Studenților din Iaşi, spectacolul caritabil "Armonii de primăvară", susţinut de Corul Național de Cameră "Madrigal", dirijat de Voicu Popescu. Evenimentul are ca scop susținerea activităților sociale a 70 de copii defavorizați. (Rubrică realizată de Constantin Ciofu)

Niciun comentariu: