luni, 10 februarie 2014

Agenda creştinului - luni, 11 februarie 2014

Radio

- Radio Trinitas va difuza luni, 11 februarie 2014, de la ora 13:00 la ora 14:00, emisiunea „Lumea de azi“, a Arhiepiscopiei Iaşilor, moderată de Monica Avădănei. În cadrul emisiunii, vor fi difuzate noutăţile din actualitatea religioasă şi culturală din Moldova, precum şi fragmente din predici ale ierarhilor din Mitropolia Moldovei şi Bucovinei, rostite în Duminica a 33-a după Rusalii;
- Radio România Actualităţi va difuza miercuri, 12 februarie 2014, de la ora 21:30, emisiunea "Biserica şi societatea".

TV


- TV Plus Suceava va difuza marţi, 11 februarie 2014, de la ora 19:30, emisiunea "Iubi-Te-Voi Doamne", realizată de pr. Justinian Cojocar.

Slujiri arhiereşti


- Înaltpreasfinţitul Pimen, Arhiepiscopul Sucevei şi Rădăuţilor, va sluji astăzi Sfânta Liturghie în Biserica „Sfântul Haralambie“ a Spitalului de Psihiatrie Burdujeni din Suceava;
- PS Ioachim Băcăuanul, Episcop-vicar al Arhiepiscopiei Romanului şi Bacăului, va săvârşi astăzi Sfânta Liturghie la Biserica "Izvorul Tămăduirii" din Dărmăneşti, Protopopiatul Moineşti, judeţul Bacău.

Prelegeri despre fotografie


Casa de Cultură “Mihai Ursachi” a Municipiului Iaşi şi Clubul Fotografilor din Iaşi organizează marţi, 11 februarie 2014, de la ora 18:00, cea de-a115-a întrevedere. Evenimentul va avea loc în Sala “Diotima” a Casei de Cultură “Mihai Ursachi”. Mai multe detalii pot fi obţinute de pe siteul Clubului Fotografilor din Iaşi: http://clubul-fotografilor.ro.

Concert caritabil


Fundația "Solidaritate și Speranță" (FSS) a Mitropoliei Moldovei şi Bucovinei organizează duminică, 2 martie 2014, de la ora 17:00, la Casa de Cultură a Studenților din Iaşi, spectacolul caritabil "Armonii de primăvară", susţinut de Corul Național de Cameră "Madrigal", dirijat de Voicu Popescu. Evenimentul are ca scop susținerea activităților sociale a 70 de copii defavorizați. (Rubrică realizată de Constantin Ciofu)


Niciun comentariu: