miercuri, 8 mai 2013

Agenda creştinului 9 mai

Radio

- Radio Trinitas va difuza joi, 9 mai 2013, de la ora 13:00 la ora 14:00, emisiunea „Lumea de azi“, a Arhiepiscopiei Iaşilor, moderată de Monica Avădănei. În cadrul emisiunii va fi difuzat un reportaj despre meditaţiile gratuite pe care le oferă parohia "Sfântul Nicolae" din Câmpulung Moldovenesc. De asemenea, ascultătorii vor putea audia materiale din actualitatea religioasă, precum şi informaţii din sfera culturală şi socială a Moldovei.
- La ora 20:30, Radio România Actualităţi va difuza emisiunea „Actualitatea credinţei“.
- Radio Iaşi va difuza vineri, 10 mai 2013, de la ora 20:00, emisiunea „Lumina credinţei“, prezentată de Bogdan Neculau.

TV

- TVR Iaşi va difuza sâmbătă, 11 mai, de la ora 17:00, emisiunea „Pridvoarele credinţei“ a Arhiepiscopiei Iaşilor, realizată de pr. Dumitru Păduraru. Tema emisiunii, "Sfântul Apostol Toma, de la îndoială la încredinţare", va fi discutată cu pr. Mihai Mărgineanu de la parohia Toma Cozma din Iaşi. Emisiunea va putea fi urmărită în reluare duminică, 12 mai, de la ora 8:00, pe TVR 3 şi online pe www.tvrplus.ro.
- Intermedia TV din Suceava va difuza sâmbătă, 11 mai, de la ora 13:00, emisiunea „Cerul dintre noi“ a Arhiepiscopiei Sucevei şi Rădăuţilor.

Concert

- Biroul de Asistenţă Socială "Diaconia" al Centrului eparhial Iaşi va organiza vineri, 10 mai, de la ora 17:00, concertul caritabil "Cântec pentru suflet", ediţia a II-a.

Slujbe arhiereşti

- Altarul de vară al Mănăstirii Hadâmbu din judeţul Iaşi va fi sfinţit vineri, 10 mai, de un sobor de ierarhi, preoţi şi diaconi. La final, credincioşii vor putea să se închine sfintei mese din sfântul altar.
- Înalt Preasfinţitul Teofan, Mitropolitul Moldovei şi Bucovinei va sfinţi duminică, 12 mai 2013, Biserica "Sfântul Prooroc Daniel" din cartierul ieşean CUG, Protopopiatul Iaşi 2. (Rubrică realizată de Constantin Ciofu)

Niciun comentariu: