joi, 9 mai 2013

Agenda creştinului - 10 mai 2013


Radio

- Radio Trinitas va difuza mâine, de la ora 13:00 la ora 14:00, emisiunea „Lumea de azi“, a Arhiepiscopiei Iaşilor, moderată de Monica Avădănei. În cadrul emisiunii, pe lângă materiale din actualitatea religioasă, precum şi informaţii din sfera culturală şi socială a Moldovei, ascultătorii vor afla cum se pregătesc pentru hramul din acest an parohia "Sfântul Toma" din cartierul ieşean Alexandru cel Bun şi parohia Toma Cozma din Iaşi.
- Radio România Actualităţi va difuza mâine, de la ora 20:30, emisiunea „Actualitatea credinţei“.
- Radio Iaşi va difuza mâine, de la ora 20:00, emisiunea „Lumina credinţei“, prezentată de Bogdan Neculau.

TV

- TVR Iaşi va difuza sâmbătă, 11 mai, de la ora 17:00, emisiunea „Pridvoarele credinţei“ a Arhiepiscopiei Iaşilor, realizată de pr. Dumitru Păduraru. Tema emisiunii, "Sfântul Apostol Toma, de la îndoială la încredinţare", va fi discutată cu pr. Mihai Mărgineanu de la parohia Toma Cozma din Iaşi. Emisiunea va putea fi urmărită în reluare duminică, 12 mai, de la ora 8:00, pe TVR 3 şi online pe www.tvrplus.ro.
- Intermedia TV din Suceava va difuza sâmbătă, 11 mai, de la ora 13:00, emisiunea „Cerul dintre noi“ a Arhiepiscopiei Sucevei şi Rădăuţilor. După cum ne-a relatat Doina Ciobanu, realizatoarea emisiunii, locuitorii din judeţul Suceava vor urmări înregistrări de la slujbele arhiereşti oficiate de Înalt Preasfinţitul Pimen, Arhiepiscopul Sucevei şi Rădăuţilor, în Săptămâna Luminată.

Concert

- Biroul de Asistenţă Socială "Diaconia" al Centrului eparhial Iaşi va organiza mâine, de la ora 17:00, concertul caritabil "Cântec pentru suflet", ediţia a II-a.
- Parohia Dorneşti, Protopopiatul Rădăuţi, organizează duminică, 12 mai 2013, de la ora 17:00, Concertul de cântece religioase "Lumina Învierii", ediţia a XVIII-a. Evenimentul va avea loc în Biserica "Adormirea Maicii Domnului" din localitate. (Rubrică realizată de Constantin Ciofu)


Niciun comentariu: