miercuri, 6 august 2014

Agenda creştinului

Radio

- Radio Trinitas va difuza astăzi, 6 august 2014, de la ora 14:05 la ora 15:00, emisiunea „Lumea de azi“, a Arhiepiscopiei Iaşilor, moderată de pr. Bogdan Ţifrea. În cadrul emisiunii, pe lângă noutăţile din actualitatea socială, culturală şi religioasă din Moldova, ascultătorii vor audia un material de la hramul mănăstirii de pe Masivul Ceahlău, realizat de Lucian Ducan.
- Radio România Actualităţi va difuza astăzi, 6 august, de la ora 21:30 emisiunea "Biserica şi societatea", realizata de Cristian Curte.

TV

- TV Plus Suceava va difuza astăzi, 6 august 2014, de la ora 12:00, emisiunea „Iubi-Te-voi, Doamne!“, realizată de pr. Justinian Cojocar. În prima parte a emisiunii se va discuta despre sărbătoarea Schimbării la Faţă a Domnului, iar în cea de-a doua parte se va vorbi despre Sfântul Ioan Iacob de la Neamţ şi despre Sfânta Teodora de la Sihla.

Sărbătorile sfinţilor nemţeni

În perioada 5-7 august 2014, credincioşii din toată ţara sunt aşteptaţi la sărbătorile sfinţilor nemţeni, care sunt marcate la Biserica "Sfântul Ioan Iacob" de la Seminarul Teologic Ortodox de la Mănăstirea Neamţ, la Mănăstirea "Schimbarea la Faţă" de pe Muntele Ceahlău, la Mănăstirea Sihăstria şi la Mănăstirea Sihla.

Niciun comentariu: