joi, 17 decembrie 2009

Concerte de colinde

Studenţii Facultăţii de Teologie Ortodoxă „Dumitru Stăniloae“ din Iaşi organizează astăzi, începând cu ora 18:00, în Sala Coloanelor - „Biblioteca Studium“, „Seara de Colinde“. Evenimentul, organizat cu binecuvântarea Înalt Preasfinţitului Părinte Teofan, Arhiepiscopul Iaşilor şi Mitropolitul Moldovei şi Bucovinei, va cuprinde o scenetă intitulată „Trei Păstori“ şi concertul de colinde în cadrul căruia vor cânta cinci coruri.

Duminică, 20 decembrie 2009, Episcopia Huşilor organizează un concert coral de colinde la Casa de Cultură din Bârlad. Manifestarea va avea loc cu binecuvântarea şi în prezenţa PS Corneliu, Episcopul Huşilor. Vor participa corurile protopopiatelor din Episcopia Huşilor şi corul Seminarului Teologic „Sfântul Ioan Gură de Aur“ Huşi.

Corul „Lyrodia“ din Iaşi, dirijat de diac. prof. George Dumitriu, a oferit duminică, 13 decembrie 2009, răspunsurile liturgice la Biserica „Adormirea Maicii Domnului“ din Bivolari, Protopopiatul Iaşi 1, iar la final a susţinut un concert de colinde. „Bucuria sfântă a Naşterii Domnului au primit-o şi bolnavii internaţi în Centrul de asistenţă medico-socială din Bivolari, unde «Lyrodia» a susţinut, de asemenea, un concert de colinde. În calitate de gazde şi de beneficiari ai acestei activităţi, care le face cinste, dorim Corului «Lyrodia» viaţă lungă şi multe realizări pe mai departe“, a declarat pr. paroh Emil Ojog.

Niciun comentariu: