luni, 31 martie 2014

Agenda creştinului - luni, 31 martie 2014

Radio

- Radio Trinitas va difuza luni, 31 martie 2014, de la ora 14:05 la ora 15:00, emisiunea „Lumea de azi“, a Arhiepiscopiei Iaşilor, moderată de Monica Avădănei. În cadrul emisiunii, ascultătorii vor putea audia, pe lângă noutăţile din actualitatea religioasă, culturală şi socială din Moldova, fragmente din predici ale ierarhilor rostite în Duminica a 4-a din Postul Mare.

TV
- TV Plus Suceava va difuza marţi, 1 aprilie 2014, de la ora 19:30, emisiunea „Iubi-Te-voi, Doamne!“, realizată de pr. Justinian Cojocar. Tema emisiunii va fi "Copilaria - vârsta bucuriei și a curăţiei", invitaţi: Mihail Mihnea Moruz, de la la Colegiul Național „Petru Rareș” din Suceava, Teodora Lungoci, de la Colegiul Național „Petru Rareș” din Suceava, tânărul Adrian Petraș, Teodor Marcan, de la la Colegiul Național „Petru Rareș” din Suceava, şi Ariana Bulboacă, de la Şcoala Gimnazială nr. 3 din Suceava. Emisiunea va fi difuzată în reluare miercuri, 2 aprilie 2014, de la ora 12:00, şi duminică, 6 aprilie, de la ora 14:00.

Conferinţă

Asociația Studenților Creștini Ortodocși Români (ASCOR) - filiala Iași organizează marți, 1 aprilie 2014, de la ora 18:30, conferinţa cu tema ” De la cultura morții la cultul VIEȚII”, invitaţi: poetul Marius Iordăchioaia şi pr. Constantin Sturzu, consilier cultural al Arhiepiscopiei Iaşilor.

Prelegeri despre fotografie


Casa de Cultură “Mihai Ursachi” a Municipiului Iaşi şi Clubul Fotografilor din Iaşi organizează marţi, 1 aprilie 2014, de la ora 18:30 a 119-a întrevedere. Prelegerile publice despre Fotografie vor fi susţinute în Sala “Diotima” a Casei de Cultură “Mihai Ursachi”.

Festival de ouă încondeiate

Centrul Judeţean pentru conservarea şi promovarea culturii tradiţionale Botoşani şi Parohia "Naşterea Maicii Domnului" - Rogojeşti, Protopopiatul Dorohoi, organizează în perioada 5-6 aprilie 2014, Festivalul-concurs de ouă încondeiate, ediţia I. Evenimentul se va desfăşura la biserica parohiei Rogojeşti cu binecuvântarea Înaltpreasfinţitului Teofan, Mitropolitul Moldovei şi Bucovinei. (Rubrică realizată de Constantin Ciofu)

Niciun comentariu: