vineri, 30 mai 2014

Agenda creştinului

Radio

- Radio Trinitas va difuza astăzi, 30 mai 2014, de la ora 14:05 la ora 15:00, emisiunea „Lumea de azi“, a Arhiepiscopiei Iaşilor, moderată de Monica Avădănei.

Concert

La Casa de Cultură a Studenților din Iaşi va avea loc mâine, 31 mai 2014, de la ora 11:00, concertul caritabil "Zâmbește, copile!", organizat de Fundaţia "Solidaritate şi Speranţă" a Mitropoliei Moldovei şi Bucovinei.

Resfinţire de biserică

Preasfinţitul Ioachim Băcăuanul, Episcop-vicar al Arhiepiscopiei Romanului şi Bacăului, va sfinţi duminică, 1 iunie 2014, Biserica "Sfântul Ioan cel Nou de la Suceava" din Parohia Zemeş, Protopopiatul Moineşti, judeţul Bacău.

Marş pentru familie

Cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului, Asociația "Familia Tradițională" din Iași organizează duminică, 1 iunie 2014, Marșul pentru Familie. Mai multe detalii referitoare la programul manifestărilor se găsesc la adresa http://marsulpentrufamilie.ro.

Lansare de carte

Editura Doxologia a Mitropoliei Moldovei şi Bucovinei organizează marți, 3 iunie 2014, de la ora 11:00, la Librăria Cărturești din Palas Mall - Iaşi lansarea volumului de povestiri "Pasărea fericirii", de Dumitru Vacariu, în cadrul evenimentului "O carte cât o întreagă aventură".

Niciun comentariu: