luni, 26 mai 2014

Agenda creştinului

Radio

- Radio Trinitas va difuza astăzi, 26 mai 2014, de la ora 14:05 la ora 15:00, emisiunea „Lumea de azi“, a Arhiepiscopiei Iaşilor, moderată de Monica Avădănei. În cadrul emisiunii, pe lângă noutăţile din actualitatea socială, culturală şi religioasă din Moldova, ascultătorii vor audia fragmente din predici ale ierarhilor din Mitropolia Moldovei şi Bucovinei, rostite în Duminica a 6-a după Paşti, pregătite de Lucian Ducan;

TV

TV Plus Suceava va difuza mâine, 27 mai 2014, de la ora 19:30, emisiunea „Iubi-Te-voi, Doamne!“, realizată de pr. Justinian Cojocar. Temele emisiunii vor fi "Ănălţarea Domnului" şi "Duminica Sfinţilor Părinţi de la Sinodul I Ecumenic", invitat: pr. Bogdan Cojoleanca, preot misionar la Centrul Școlar de Educație Incluziva „Sfântul Apostol Andrei” din Gura Humorului.

Concurs de creaţie

Elevii din clasele III-VIII care învaţă în şcolile din localităţile arondate Protopopiatului Moineşti se pot înscrie, până pe data de 28 mai 2014, la concursul de creaţie literar-religioasă şi plastică „Cuvânt şi culoare din suflet de copil“. Acesta va fi organizat cu binecuvântarea Preasfinţitului Ioachim Băcăuanul, Episcop-vicar al Arhiepiscopiei Romanului şi Bacăului, în cadrul Anului omagial euharistic şi al Sfinţilor Martiri Brâncoveni.

Niciun comentariu: