luni, 12 mai 2014

Agenda creştinului

Radio

- Radio Trinitas va difuza astăzi, 12 mai 2014, de la ora 14:05 la ora 15:00, emisiunea „Lumea de azi“, a Arhiepiscopiei Iaşilor, moderată de pr. Bogdan Ţifrea. În cadrul emisiunii, pe lângă noutăţile din actualitatea socială, culturală şi religioasă din Moldova, ascultătorii vor audia fragmente din predici ale ierarhilor din Mitropolia Moldovei şi Bucovinei, rostite în Duminica a 4-a după Paşti, pregătite de Lucian Ducan;

TV

TV Plus Suceava va difuza mâine, 13 mai 2014, de la ora 19:30, emisiunea „Iubi-Te-voi, Doamne!“, realizată de pr. Justinian Cojocar.

Simpozion

La Centrul Socio-Cultural „Sfântul Paisie“ al Mănăstirii Neamţ are loc în paerioada 12-13 mai 2014, Simpozionul Internaţional „Studia Theologica Doctoralia“, ediţia a VI-a. (Rubrică realizată de Constantin Ciofu)

Expoziţie de icoane şi miniaturi la Iaşi

Catedra de artă sacră a Facultăţii de Teologie Ortodoxă "Dumitru Stăniloae" din Iaşi, în colaborare cu Centrul de Cercetare "Filaret Scriban" şi Asociaţia "Miron Barnovschi" organizează în perioada 15-17 mai 2014, expoziţia iconografică "Crez iconografic", ediţia a III-a. Icoanele şi miniaturile vor fi expuse în Sala Consiliu a Facultăţii de Teologie Ortodoxă „Dumitru Stăniloae“ din Iaşi. Acestea aparţin studenţilor de la Secţia Artă sacră şi de la Secţia Patrimoniu cultural ale Facultăţii de Teologie Ortodoxă „Dumitru Stăniloae“ din Iaşi.

Niciun comentariu: