joi, 4 septembrie 2014

Agenda creştinului

Radio

- Radio Trinitas va difuza astăzi, 4 septembrie 2014, de la ora 14:05 la ora 15:00, emisiunea „Lumea de azi“, a Arhiepiscopiei Iaşilor, moderată de pr. Bogdan Ţifrea.

Sfinţiri de biserici

- Preasfinţitul Părinte Calinic Botoşăneanul, Episcop-vicar al Arhiepiscopiei Iaşilor, va resfinţi duminică, 7 septembrie 2014, biserica Parohiei Schitu Duca, Protopopiatul Iaşi 3, judeţul Iaşi.

Concursuri

- În perioada 1-30 septembrie 2014, DOXOLOGIA Media din cadrul Sectorului cultural și comunicații media al Arhiepiscopiei Iaşilor, desfăşoară concursul de fotografie „Sfânta Împărtășanie în viața creștinului”. Mai multe detalii se găsesc pe portalul Doxologia la adresa www.doxologia.ro.
- DOXOLOGIA Media, din cadrul Sectorului cultural și comunicații media al Mitropoliei Moldovei şi Bucovinei a lansat concursul de eseuri „Sfânta Parascheva – mult folositoare”. Mai multe detalii se găsesc pe portalul Doxologia la adresa www.doxologia.ro.

Înscriri pentru studii postliceale

La Liceul Teologic Ortodox ”Episcop Melchisedec” din Roman au loc până pe 10 septembrie 2014, înscrieri pentru studiile postliceale, specializarea asistent medical generalist. Detalii se pot obține la secretariatul instituției și la numărul de telefon 0728.328.630.

Expoziţie de fotografie

La Galeria de Artă “La Gard” - Parcul Copou din Iaşi este expusă în perioada 1-20 septembrie 2014 Expoziţia de fotografie “Dor de… ţară”, organizată de Casa de Cultură “Mihai Ursachi” din Iaşi şi de Clubul Fotografilor din Iaşi. (Rubrică realizată de Constantin Ciofu)


Niciun comentariu: