joi, 17 aprilie 2014

Agenda creştinului

TV

- TVR Iaşi va difuza sâmbătă, 19 aprilie 2014, de la ora 7:00, pe TVR 3 şi de la ora 17:00 pe TVR Iaşi, emisiunea „Pridvoarele credinţei“ a Arhiepiscopiei Iaşilor, realizată de pr. Andrei Atudori;
- TV Plus Suceava va difuza duminică, 20 aprilie, de la ora 14:00, o ediţie specială a emisiunii „Iubi-Te-voi, Doamne!“, realizată de pr. Justinian Cojocar, dedicată Sfintelor Paşti.

Tradiţii

În localitatea Poiana Stampei din judeţul Suceava va avea loc astăzi, 17 aprilie 2014, de la ora 13:00, manifestarea „Joia Mare la Poiana Stampei”, ediţia a VI-a. Slujba de sfinţire a coşurilor cu ouă va fi urmată de simpozionul cu tema „Hrana tradiţională - energie pentru viaţă” şi de un concert dedicat Sfintelor Paşti.

Expoziţie

La City Gallery din incinta Shopping City Suceava poate fi vizionată pe parcursul lunii aprilie expoziţia de icoane „Dumnezeul răbdării şi al mângâierii“, ediţia a IV-a. Aceasta este organizată sub egida Uniunii Artiştilor Plastici (UAP) - filiala Suceava, cu binecuvântarea Înaltpreasfinţitului Pimen, Arhiepiscopul Sucevei şi Rădăuţilor. (Rubrică realizată de Constantin Ciofu)

Niciun comentariu: